Hukkua toiveisiin

Runoilija Ninzo

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 4.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Frozen Art Studen...

...and lonely one.
 

Kaipuu luokse,
jonkun kainaloon.
Sinä hymyilet minulle tänään
mutta kuinka on huomenna?

Jos ei mielenrauha tavoita
hukunko epätoivoon?
Omiin unelmiini?
Toiveisiin?

Kuinka voisit edes?
Minun ei pitäisi olla sinulle mitään.
Pelkkää mielikuvitustani,
että olisin sinulle joku.

Selite: 
Tunteiden purkamista parin kuukauden takaa. Käsittelee sen hetkistä ihastustani/ihastuksiani.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot