Paimentyttö

Runoilija Kiriten

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nyt surumielin
mä pieni paimentyttö
istun
keskellä
kedon kukkasten.

Niitä hetkiä pieniä,kauniita
nyt yksin mä muistelen
mistä kerran yhdessä
unelmoimme ja haaveilimme.

Ei huulet vasten toisiaan
nyt painautua voi
eikä kädet hellät hyväilevät
ympärille kietoudu ei.

On tanssi tulisten rytmien
vaihtunut
surun serenaadiin
on poissa hän
tulisine katseineen.

Jo vaihtui jälleen
puku keijukaisen
risanuttuun
pienen paimentytön.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullinen on runosi ja koskettava, kauniskin.
Hyvää syntymäpäivää Sinulle!

Vau.
Todella ihana runo, tulee mieleen yksi lastenkirja joka minulla oli pienempänä.
Todella kaunis ja haikea runo.
Suosikkeihin ehdottomasti ->

Surullinen ja koskettava runo rakkauden menetyksestä***

ihana. todella ihana.

- onnea . :)

Voi miten haikean hyvä runo
piti lukea uudelleen Kiitos siitä

Kaunista ja haikeaa. Hienosti kirjoitettu runo.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Kiriten Tuuli 31.10.2008 16 Runo
Kiriten Miksi 24.10.2008 3 Runo
Kiriten Merenkyynel 15.5.2007 3 Runo
Kiriten Paimentyttö 15.7.2006 6 Runo
Kiriten Kahleet 30.4.2006 3 Runo
Kiriten KIPUA 15.4.2006 3 Runo
Kiriten TUSKAA 13.4.2006 3 Runo
Kiriten Rakkaus 11.4.2006 0 Runo
Kiriten MIKSI USKOIN 11.4.2006 0 Runo
Kiriten IKÄVÄ 8.4.2006 0 Runo