Ideatus singulaaris

Runoilija AlfaNaaras

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2006
Viimeksi paikalla: 5.11.2016 22:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen pieni musta sielu runsaassa kehossa. Ajatukseni pukeutuvat sanoiksi, lauseiksi, kappaleiksi, mutta tunteaksesi minut, lue rivien väleistä...
 

vie tukan päästä
ja ajatuksen

voipi olla siunaus

saa se piskuinen
kerrankin hurvitella

myrskyn silmässä
hiljaista ku pääkopassa

mut tuulen matkassa
kieppuu,hyörii,pyörii

ja kuin karaissut lehti
luontovoimien laantuessa

leijuu keinuen
pehmeästi laskien
synnyinsolujen sekaan

saan ajatuksen
jälleen

Selite: 
:-)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot