Elossa

Runoilija Toivotar

nainen
Julkaistu:
14
Liittynyt: 26.3.2006
Viimeksi paikalla: 2.2.2024 16:54

Asuinpaikka: Jyväskylä
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaudesta ei voi kertoa liikaa. Sen kiihkeistä aluista, kivikyynelten raskaista lopuista. Rakkaudesta ei voi kertoa liikaa. Kun valo voittaa varjot, rakkaus vihan. Rauhaa maailmaan!
 

Mieleni

Kumpuileva kesätaivas

Se yhä on 

Jäin eloon!

Tunnen aamujeni ilon tunnen 

Iltojeni rauhallisen rytmin

Mieleni valoisat kesäyöt

Marraskuuhun kietoutuvan kaipuu

Jäin eloon!

Muistinkin miten hengittää miten

Kuunnella tähtien laulua

Jäin eloon! 

Vielä kerran ja viimeisen

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Eloisuuden kantavaa virtuaali voimaa

Kaunis Runo kuin ajassa kosien elokuuta

Kiitos Runoilijalle Toivotar!
Kiitos!
 

Käyttäjän kaikki runot