haamu

Runoilija RumaAnkka

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 24.3.2006
Viimeksi paikalla: 22.10.2019 18:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.8.1991

Kehukaa ja haukkukaa. 
 

En ole kaivannut sinua enää aikoihin,

mutta ajatus siitä
että ennen se tärkein ihminen
on nyt niin etäinen.

En ole tarvinnut sinua enää aikoihin,

mutta ajatus siitä
että me ei tunneta enää.

Olen ollut jo kauan siinä pisteessä

että aamuisin kiitän luojaani siitä,
ettei me olla enää "me"

mutta ajatus siitä
etten mä enää edes tiedä mitä sulle kuuluu
koskee aika-ajoin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaipuu pilkistää verhon takaa.. Hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
RumaAnkka ai 4.2.2015 6 Runo
RumaAnkka rm 4.2.2015 0 Runo
RumaAnkka joku raja 2.2.2015 1 Runo
RumaAnkka sälli 13.1.2015 1 Runo
RumaAnkka riuh 12.1.2015 0 Runo
RumaAnkka Sisällä sataa 7.12.2014 1 Runo
RumaAnkka Hiljalleen 31.10.2014 0 Runo
RumaAnkka ghost 28.10.2014 1 Runo
RumaAnkka haamu 27.10.2014 1 Runo