sissi ja pokeri

Runoilija la-da-da

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.8.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"outsider"
En halua osallistua äänestyksiin. Vain sanat ovat tärkeitä.
 

se ken

varautuu
pahimpaan

myös
hyvällä säällä

säilyttää
onnen tunteen -

on aina,
ja silloinkin

niskan päällä

eikä anna
minkään

kajota

arimpaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kalamiehen paikka on istuskella koskenniskalla.

Siinä se harjus hanakasti perhoon ampisee...

Otsikkoa myöden nasta pamaus.

Tiukka linja ja sulava

 

Käyttäjän kaikki runot