eevan oma huone

Runoilija la-da-da

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.8.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"outsider"
En halua osallistua äänestyksiin. Vain sanat ovat tärkeitä.
 

syksyn
tullen

tiivistän
taas

ikkunoita
ja ovia

etten
äkisti
karkaisi
paratiisista

enkä
epäilisi

eristyksen
yksinkertaista

ja hyvää

lahjaa

mielen pyhää
rauhaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot