Nimetön

Runoilija tiipero

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.3.2006
Viimeksi paikalla: 18.7.2023 23:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

:>
 

surusilmät kertoo kaiken,
kato siis mun silmiin.

mulla ei oo hyvä olla.

tyhjyys mun sisällä,
tunteet kuolleena valuneet ulos.

en oo enää se sama tyttö.

joten mene,
ennenkuin satutan sua.

Selite: 
jostaki tuli.
Kategoria: 
 

Kommentit

Vau, kertoo ihan mun kaverista jota koita auttaa... Hyvä runo, pidin.

Vau, kertoo ihan mun kaverista jota koita auttaa... Hyvä runo, pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot