saimaa

Runoilija Vilmiira

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastan runoja, rakastan niiden kirjoittamista, ja joku päivä aion vielä julkaista oman kirjan. eli muistakaa nimeni (jos tietäisitte sen siis) kun luette kirjaani muutaman/muutaman kymmenen vuoden päästä.. :D

..................................................
Kommentoikaa, arvostan ja ilahdun kaikista kommenteista, rakentava, negatiivinen ja kriittinen palaute ja parannusehdotukset ovat myös hyvin hyvin tervetulleita. Pyrin myös kommentoimaan takaisin.
 

Tässä minä kerään syliini
saimaannorppia ja muita mahdottomuuksia,

kerään urbaaneja merirosvoja,
taiwanilaisia blondeja,
prinssejä ja puolikkaita valtakuntia,
dodoja ja drontteja
mykkiä lintuja

miksi saimaannorpan täytyy olla tässä listassa,
miksi se kohta kuuluu siihen,
miksei kukaan tee mitään, kun se poikanen on takertunut verkkoon?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

vähänkö mie tykästyin tähän runoon <3
puhutteleva runo.

yleensä kuoleita ku löydetään verkoista
harmi ku ihmiskunta ei toimi niin ku sen haluais toimivan

Puhuttelet meitä kaikkia!

Oikein!!

vähänkö mie tykästyin tähän runoon <3
puhutteleva runo.

yleensä kuoleita ku löydetään verkoista
harmi ku ihmiskunta ei toimi niin ku sen haluais toimivan

Puhuttelet meitä kaikkia!

Oikein!!

 

Käyttäjän kaikki runot