jossittelua

Runoilija meteoriitti

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 23.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Innokas runoilija, tosin vielä aloittelija. Kaipaan rakentavaa kommenttia. Ruusuja/risuja :)
 

jos oisin tarpeeks rohkee
sulle hymyä vilauttaisin

jos hymyyn vastaisit
ehkä silmää vinkkaisin

jos en liian hyökkäävä olis
syliin hyppäisin

jos estot kadottaisin
sua suutelisin

ja jos uskaltaisin
sua rakastavani sanoisin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot