Osoittakaa rakkauttanne vastaanottamalla

Runoilija Earlinde

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2007
Viimeksi paikalla: 16.9.2015 22:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
30.10.1990

"Olen vapaa vielä kaikesta jonain päivänä en ehkä tänään, mutta huomenna"
 

Rakastakaa lapsianne
edes sen verran,

Niillä pienillä
on niin paha olla
turvattomuus, häpeä
pelkojen keskellä
Niillä on niin paha olla.

Näyttäkää
näyttäkää edes sen verran

oman itsekkyytenne taakse
unohtaen kulissit ja maineen
ne on menetetty jo aikoja sitten

Osoittakaa
tämän olevan hyvä asia,
tulevan tarpeeseen

sen hitusen verran
jos lapsianne rakastaisitte.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot