Kaikki tiet vievät luoksesi

Runoilija Jontsu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaikki tiet vievät luoksesi
mitään muuta en pelkää yhtä paljon
kuin sinun menettämistäsi
minun on vaikea olla ilman sinua
sinun on oltava läsnä aina siellä missä minäkin
ikävä painaa sydämessä
mutta voiko sille mitään?
onko rakkautesi luokse vielä pitkä matka?

Selite: 
uusi runo... vaikea keksiä sanottavaa
Kategoria: 
 

Kommentit

Jep. Näin se o tällä hetkellä itselläni. Ihana runo, kiitos siitä. <3

Nätti runo ! :)

 

Käyttäjän kaikki runot