9.

Runoilija AleksiJuuri

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.5.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ethän kopioi minnekään mitään ilman lupaa, kiitos.
 

Pahassa tapauksessa

Tahdon piirtää sormenpäilläni selkääsi tutun reitin,
sen rinnalle polkuja tuhansittain.
Kostuttaa huulesi ja kuivattaa,
kuin alati virtaavan joen.
Painaa kämmeneni kylkiisi, upottaa vartaloosi,
kuin tekisin kuvion hiekkaan.

Pahemmassa tapauksessa

Haluan jättää sisällesi symbolin,
Kuin lipun uudelle mantereelle!
Valloittaa sydämesi,
kuin esi-isämme alla poljetun maan!
Pitää omanani ja iäti,
kuin varas, kalleimman esineensä!

Pahimmassa tapauksessa

Juuri tässä ja nyt

Haluan tyhjentää lippaan kunnianlaukaukseksi:

Kaikumaan korkeuksiin kaipuuni,
leijumaan ruudiksi ikäväni,
tipahtavan luodin toiveilleni,
laskevan piipun haaveilleni,
tyhjän naksahduksen luovutukselleni.

Sotasaaliinani iäti piinaava rauha.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
AleksiJuuri 17. 16.7.2014 0 Runo
AleksiJuuri 18. 16.7.2014 0 Runo
AleksiJuuri 15. 2.7.2014 1 Runo
AleksiJuuri 16. 2.7.2014 0 Runo
AleksiJuuri 14. 24.6.2014 0 Runo
AleksiJuuri 13. 24.6.2014 0 Runo
AleksiJuuri 12. 19.6.2014 0 Runo
AleksiJuuri 10. 17.6.2014 0 Runo
AleksiJuuri 11. 17.6.2014 0 Runo
AleksiJuuri 9. 10.6.2014 0 Runo