Nimetön

Runoilija Annnsu

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 4.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Iskit syvälle sydämeen
Puukolla revit sen pienen hennon kappaleiksi
Satutit mua enemmän kuin ikinä halusit
Ei musta enää kokonaista saa
Jotain jää multa puuttumaan aina
Jotain jonka riistit ilkeästi pois
Toivottavasti edes tajusit sen itse
Kuinka pahalta musta oikeasti tuntuu
Kuinka haluaisin vain unohtaa sut
Ja olla kun mitään ei olisi ikinä tapahtunut
Sitten mulla olisi hyvä olla
Voisin olla taas onnellinen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

joskus kans tuntunut että ei sydän ole koskaan kokonainen kun toinen siitä palasen vienyt on, todella tunteikas runo

 

Käyttäjän kaikki runot