Ei vielä ystäviä

Runoilija f62c4d78e48d6ccb4db85b3c998f889e

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.11.2011
Viimeksi paikalla: 4.6.2018 21:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olisi sydämelleni paljon parempi kuin en näkisi sinua, et soittaisi minulle enää nauraen, kirjoittaisi leikiten. Olisi parempi jos unohtaisimme toisemme kokonaan, jatkaisimme elämäämme erillämme, ei edes ystävinä. Ehkä eräänä päivänä voin olla ystäväsi, mutta ei vielä kun haavat sinun menettämisestä ovat niin avoinna.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot