Rakastamisen vaikeus

Runoilija vesiperhonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi meidän rakkauden kaunille polulle tulee aina esteitä?

Miksi sinun pitää asua niin kaukana minusta?

Miksi kukaan ei ymmärrä miten kovasti rakastamme toisiamme?

Miksi elämämme pitää olla näin vaikeaa?

Miksi juuri minä tapasin sinut ja rakastuin sinuun?

Miksi meille ei suoda sitä rakkautta ja onnea mikä meillä jo on?

Selite: 
Miksi kysymyksiä paljon... Näin se vaan elämä joskus menee että joutuu kysymään itseltään että miksi??
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot