Ei ole aikaa

Runoilija Ianna

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.1.2006
Viimeksi paikalla: 28.12.2021 16:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mielikuvituksen tuotetta suurin osa! Olisi kiva kuulla mielipiteenne …kiitos
 

Ei ole aikaa itkeä
tätä tuskaa ja surua
sillä aika vie kaiken mennessään
myös kaiken tuskan ja surun

Ei ole aikaa iloita
tätä kaunista ja hyvää maailmaa
sillä aika vie kaiken mennessään
myös kaiken kauniin ja hyvän

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

näinhän se lopuksi menee,
tää on hyvä runo.

Näin se on omalla tavallaan.
Hyvää ajatusta.

Totta. Kaunis runo, tykkäsin ;)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Ianna nyt on ilta 27.9.2009 0 Runo
Ianna Jumala 8.8.2008 1 Runo
Ianna Minä olen ikuisuus 19.10.2007 4 Runo
Ianna Ristiriita 29.5.2007 6 Runo
Ianna Ei ole aikaa 7.5.2007 3 Runo
Ianna Arki 7.5.2007 0 Runo
Ianna Ajatus 6.5.2007 1 Runo
Ianna Myyrä 19.4.2007 3 Runo
Ianna Muurahainen 19.4.2007 2 Runo
Ianna Avaruus 15.4.2007 2 Runo