Auringon laskiessa ainoa valoni olet sinä.
Sateen alkaessa ainoa suojani olet sinä.
Kun kasvoni ovat kylmät ainoa, joka niitä lämmittää ovat sinun lämpimät huulesi.
Kun olen eksynyt ainoa turvani olet sinä.
Kun olen allapäin ainoa iloni olet sinä.
Mutta mitä teen kun sinä et ole lähettyvillä?
Kuka minut pelastaa ,keneen turvaudun, keneen luotan?
Älä ikinä jätä minua yksin. Vaille syleilyäsi ja huolenpitoasi.
Selite:
Toivottavasti olet lähelläni.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi