Rakkaus ei sammu

Runoilija saaga-

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 7.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~ Epäonnistua voi vasta sitten kun luovuttaa.
 

Kuukausia ihan hiljaa oltiin,
kunnes taas hymy toisillemme suotiin.

Olin jo unohtanut miten rakastan sua,
kunnes ilmestyit muistuttamaan mua.

Sun hymys ja tuikkivat silmät on jotain niin suurta,
etten enää tavoittele taivaalta kuuta.

Vaikka yhdessä ei kuljeta, haluan sanoa sulle,
että pienikin hetki kanssasi riittää mulle.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot