Kun molemmilla oli toinen

Runoilija Cissy

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 7.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muistan vielä ne illat,
kaikki kuvat joissa rakkaus satuttaa.
Aina sulta kotiin kyydin sain
kun vähän hymyilin,
hiukan flirttailin.

Jäimme ovelleni puhumaan
kun erotakaan ei haluttu.
Sisälle ei saatu mennä,
koska molemmilla oli toinen.

Taisi olla rakkaus joka piti meidät siinä,
jos illan hiljaisuus vaivaantui,
aina pystyi sanomaan;
"Tääl on kylmä, palelen.
Hei miks me märkinä satees seisotaan?"
Kevyesti naurahdimme,
samaan aikaan lauseen päälle.
Vastaus sama päässämme,
se on rakkaus jota ääneen ei voi sanoa.
Molemmilla oli toinen.

Lähdit keskiyöllä,
kun aloit olla huolissassi
etten minä vilustuisi.
Menin yksin suoraan sänkyyn.
Ei meikkejäkään tarvinnut pestä,
ne oli vesi pyyhkinyt.
Vilun värinä loppui,
rauhoituin ajattelemaan.
Rakkaan halauksen muisto lämmitti,
kuitenkin vietimme vain ystävien aikaa.

Jälleen minua kadutti.
Molemmilla oli toinen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot