Ikuinen Rakkaus

Runoilija Mustunut Sielu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.8.2011
Viimeksi paikalla: 31.3.2022 19:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet unelmissani sinä punahiuksinen tyttö.
Olet unissani sinä viehättäväinen tyttö.
Olet ujostelevainen olet kokematon.

Haluan kokea ensirakkauden kanssasi uudestaan.
Vain silloin todella rakastaa uudestaan.
En ole tuntenut samanlaista rakkautta sen jälkeen.

Mutta olet vain unta ihanaa, kadotettuja unelmia ja toiveita.
Manifestoidut unissani ja ajatuksissani.
Tahdon sinut luokseni, viereeni makaamaan.

Tahdon sinun halaavan minua, en halua joutua eroon sinusta.
Haluan sinun rakastavan minua, lujasti, hellästi, kauniisti,intohimoisesti.
Niin minäkin rakaistaisin sinua rakkaani.

Sitä Todellinen rakkaus on.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot