Kauhajoki

Runoilija HEsko

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ulkomailla mun kuuluu elaa, koska suomessa en halua olla enaa.
 

Pikkupojan bilepaikka,
muistan ensisuudelman.

Paljon siellä hyvää vaikka
nyt tuo mieleen kuoleman.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runo on mitä on, tämä olkoot mielipiteeni.

tämä on pysäyttävä. erilainen.

Runo on mitä on, tämä olkoot mielipiteeni.

tämä on pysäyttävä. erilainen.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
HEsko Mutrusuu 11.6.2009 0 Runo
HEsko J.Gulli 22.5.2009 1 Runo
HEsko kkk-kulta 3.2.2009 0 Runo
HEsko Gebardi koviksen muistolle 3.2.2009 2 Runo
HEsko Painajaiskuukausi 3.2.2009 1 Runo
HEsko Yskä 9.12.2008 0 Runo
HEsko Tummuus 9.11.2008 0 Runo
HEsko Uskottavasti 26.10.2008 0 Runo
HEsko Kauhajoki 30.9.2008 4 Runo
HEsko Yötyö 30.9.2008 0 Runo