Balettitanssija

Runoilija sarif

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hennot kätesi,
voimakkaasti kaartuen,
vahvoina paikoillaan.

Nouset varpaillesi,
kiidät lattian poikki,
kevyesti sipsuttaen.

Ponnistat,
leijut ilmojen halki,
kauniissa hypyssä,
vartalo ojennettuna.

Liikut niin kevyesti,
kuin hauras lasienkeli,
chasset, pliet,
kauniisti liukuen.

Jalat ristissä,
nilkat ojennettuna,
hennosti niiat.

Kuin höyhen,
sinä laskeudut näyttämöltä,
kadoten kuin lumihiutale,
joka vain hetken jakaa kauneuttaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

baletti on kaunista

 

Käyttäjän kaikki runot