Vieläkin

Runoilija sarif

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kylmiä lauseita,
vältteleviä katseita,
tylyjä olankohautuksia.

Nekö minä olen ansainnut,
ansainnut kaiken tämän jälkeen?

Minä iloitsin kanssasi,
tuin sinua elämän aallokoissa,
halasin, lohdutin,
annoin kaikkeni puolestasi.

Sinä joit lähteeni tyhjäksi,
tyydytit tarpeesi,
käytit hyväksesi.

Ja minä hölmö kaipaan sinua.

Vieläkin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

näin se vaan joskus menee....
kulkispa järki ja tunteet samaa rataa mutta ku ei nin ei

 

Käyttäjän kaikki runot