Nimetön

Runoilija noola

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hetki hetkeltä mä susta enemmän välitän,
jaksat ymmärtää ja olla ihana.
Eniten pelkään, et sua jotenki satutan,
et haluisit pysyä musta kaukana.
Tätä tunnetta ei voi pukea sanoiksi,
toiset kutsuu sitä rakkaudeksi.
Mä en sitä uskalla ääneen sanoa,
en ehkä vielä edes halua.
Sillä en halua sua pelottaa,
haluun vaan olla ja välittää.
Tuskin kaikkeen ees tarvii sanoja,
todellinen välittäminen on tekoja.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
noola Nimetön 12.8.2012 0 Runo
noola Nimetön 28.6.2012 0 Runo
noola Nimetön 31.10.2010 0 Runo
noola Nimetön 30.10.2010 1 Runo
noola Nimetön 11.3.2010 0 Runo
noola Nimetön 11.3.2010 0 Runo
noola Nimetön 11.3.2010 0 Runo
noola Nimetön 6.1.2010 0 Runo
noola Nimetön 22.7.2009 0 Runo
noola Nimetön 3.9.2008 1 Runo