Joulukuu

Runoilija Sekameteli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.12.2005
Viimeksi paikalla: 26.8.2015 23:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.4.1992

"Children don't grow up
bodies get bigger
but our hearts do not"

...


"Juokse leikkimään pikku ötökkä, leiki niin kauan kuin saat leikkiä"

-Piisamirotta
 
Pakkanen kasvattelee itseään
ja koristelee puiden havusormet

kylmänsokerilla


Kuorrute ympäri metsää kasvaa ja paisuu
päivä päivältä

Joulun kunniaksi.


Koreuden keskeltä seurailee silmäpari
ja kippurainen parta
ja pienet kädet taputtavat lumesta palloja
lumilyhtyä varten
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis.

upea tunnelma ja kuvailit kaiken niin kauniisti, loistavaa!

Suloinen runo.

 

Käyttäjän kaikki runot