Tule takaisin

Runoilija suklaasydän

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 5.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tunteellinen
kuunteleva
villi
vapaa
 

Joskus sanoit mulle ain,
et olen ollut peloissain.
Muistan kyllä ajat nuo,
mut ne mulle aina tuskaa tuo.
Vaik oli mulla enkeli,
semnen joka suojeli.
Pahalta maailmalta,
julmilta vaaroilta.
Sinä olit se enkeli,
joka perässäin mun kulki.
Olit aivan vain tavallinen ihminen,
mut niin tärkeä ja suloinen.
Mutta kuinka tärkeä?
Sitä mietin myöhemmin,
kun en sanut sua enää takaisin.
Luulin, että rakastit,
musta eniten välitit.
Mitä oikein ajattelit.
En ois koskaan uskonut,
että mut vielä jättäisit.
Mun on paha olla,
tässä kylmässä yksin elämässä,
mikset oo vieressä lämmittämässä.
Jatkua elämä vois,
jos pääsisin kivuista pois.
Nyt tarvitsen vain aikaa,
poistaa menneen tuskaa.
Ei menneitä niin vain voi unohtaa.
Koska rakastin.
Olit elämäni parasta aika,
kumpa saisin sut vain takasin.
Poistuisi tuskat,
parantuisi haavat,
kaikki ois paremmin,
tule rakas takaisin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot