kovin nuorikaan ole

Runoilija midnight coyboy

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.12.2005
Viimeksi paikalla: 12.2.2017 19:01

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Havukassa taas ajatellaan, niin! Tiktaattorit ja kepulitouhut isketään matalaksi, upotetaan murahautaan ja isketään juntalla päähän... Salakavalia ja rohmuja isketään ajatuksella turpaa, eikä heillä ole nokan koputtamista. Ajatus on vapaa kuin hiirihaukka eikä lähe piikkilankaleirille, ee, ee! Ei lähe ajatus leirille, ei koskaan!" _Veikko Huovinen_.
 

"Hei juippi,älä soita noin kovalla musaa".

"Hei,käpy kyllä soitan mulla on rokki fiilarit.
Niin silloin rokki soi ja kovaa ,koska on 3asteen fiilarit.
Onneksi käpyt et tiedä mun 5asteen fiilareita".

"Juippi et sä niin kovin nuorikaan ole".

"Hei käpy back to the future,Kun fiilarit iskee ei se katso ikää.Ootas kun iskee panoparaati fiilarit".

"hei,tämä ei jää tähän teen susta valitukset"
Ei tosiaan jää lisää viiniä kaapista ja puhelut tipuille"

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hauska xD

 

Käyttäjän kaikki runot