morjens kulta

Runoilija Jääkaappirunous

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 25.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja jääkaappimagneeteilla
 

morjens kulta
edessä ihana päivä
täytyy herätä ja miettiä
kuka hullu tyttö täällä oikein on

pojat on poikii
oletko itse pelimies
mitä tehdä?

anna suudelma
sano näkemiin
älä nyt itke

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

auts. rankkaa. ja niin totta.

 

Käyttäjän kaikki runot