Oon pahoillani..

Runoilija AngelForever

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tää tulee loppuu niinku kaikki aikanaan/ Ei mikään kestä ikuisesti mut en sure ainakaan/ Vanhat haavat paikataan vielä joskus pysyvästi/ Mut nyt on aika lopettaa siks nyt jätän hyvästit/ Tää tulee loppuun niinkun kaikki aikanaan/ Kaikki muistot sust vielä kauas haudataan/ Mut kun näen sut ja sä katsot kysyvästi/ En ikinä pystykkään sanomaan hyvästi/
 

Oon ihan tajuttoman pahoillani kaikesta mitä tuskaa oon sulle tuottanu viime aikona…mua kaduttaa nii paljon kaikki se mitä tein sillo. Sä et ehkä koskaan pysty sitä unohtaa ja enkä minäkään, en anna sitä itelleni anteeksi. En tajuu mikä muhun meni sillon..oon vaan nii idiootti et menin tekee sulle nii.
Haluisin nii kovasti sua halata ja suudella,mutta se ei taida olla enää mahollista kun luet tätä. Älä syytä ittees siitä kun tein näin. Tää kaikki on vaa mun vikaa..
Haluun vaan sanoo vielä että rakastan sua mielettömästi ja oot edelleen mulle tärkeimpiä ihmisiä maailmassa. Suojelen sua täältä ylhäältä kaikelta pahalta ja älä oo huolissas musta, pärjään kyllä.
Lupaathan mulle et löydän joku päivä viel jonkun ihanan tytön joka ansaitsee sut ja hankitte oman kämpän, lapsii ja sormukset, niinku mekin joskus niin luvattiin. Haluun vaan että oot onnellinen..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot