Elämää vai ei!!

Runoilija MiRRva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

♥♥[don't try to be anything greater than life] ♥♥
 

Elämän arvet piinaavat minua lopun elämääni,
kiduttavat kunnes kuolen.
Sammuttavat sydämeni liekit,
tukahduttavat minut yksinäisyyteen.

vaikken ole yksin, tunnen yksinäisyyden

Kadottavat minut ikuisuuksiin, vaikka sydämeni taistelee.
Halajavat sen mikä on mahdotonta saada.

Muistutukset elämäni tuskasta ovat loputtomat.
Kaipuu entiseen on vahvempi kuin ennen, silloin saatoin vain luottaa parempaan.

Tulevaisuuden tuska viiltää sydäntäni,
repii sen kahtia.

kaikki mihin kosken , kuolee.

Selite: 
Inspiraationa TYLSÄ äikän tunti!<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot