itsestäni

Runoilija Nightingales

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tänne kirjaudun vain, kun sanoja sanomatta on. Mutta jos heitit kommenttia tekeleistäni, niin varmasti seuraavan kerran tullessani ilahdun :)
 

Unohda minut
jos niin tahdot

Jos se oikealta
tuntuu

Ei kai
sydämesi
niin kaunis
valehtelisi?

Mutta minä pysyn
peruskalliona
tässä

Itsestäni en päästä irti
itseäni en hylkää

Et rikki saa
korjata osaan

Toivon vaan
että silti
pidät kiinni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot