En ole enää täällä

Runoilija jentet97

Huudan nimeäsi

et kuule mua
et edes näe mua

otan kädestäs kii
mut et tunne mua

enkö ole enää täällä?

Katson vuosi vuoden perään
kun kävelet eri tyttö käsivarsillasi

minähän kerran olin se tyttö
joka sai maata käsivarsillasi

mutta en ole enää täällä

joten et kuule mua
etkä näe mua
etkä myöskään tunne mua

olen vain haamu
joka ei osannut päästää irti

nyt olen valmis
päästämään susta irti

joten hyvästi ja kiitos kaikesta!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno, vahva runo, vaikka alku olikin haikea. Pidän!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot