Yksi ja sama

Runoilija jentet97

Sivelet sormellas poskeain
katsot tähtiä silmissäin

kuiskaat jotain korvaani

sanasi sai minut nauramaan
ja nauruni sai sinut hymyilemään

otat kädestäni kiinni
laitat huulesi huuliani vasten

sanoit hiljaa:
"Olemme kaksi eriä
mutta rakkaus
sitoo meidät yhteen
tehden meistä yhden ja saman

ei kahta eriä"

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit


Kaunis ajatus sinänsä, mutta aina pitää säilyttää myös sitä itseään, ei vain sulautua toiseen.
 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut