Toivoepätoivo

Runoilija NHB

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 1.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joskus vielä,
palaan sun asuntoon,
kerran vielä,
saan käpertyä sun kainaloon

Vuodet vierii,
ei susta enää kuulukkaan,
tunteet kierii,
haluatko mut unohtaa

Musta verho,
silmieni eteen laskeutuu,
synkkyyteen,
järjen rippeet paiskautuu

Kuule pyyntö, kuule toive tää,
koita mua vielä kerran ymmärtää,
tiedän, ei virheitä tekemättömiksi saa,
jos voisit edes yrittää,
anteeksi antaa

Kaksi iltaa,
kolmas oli jo liikaa,
päätä parkaa,
viinapiru valtaa

Sen tiedän,
sä voisit mut pelastaa,
mä ymmärrän,
ei tällaista voi rakastaa

Pullon pohjalta,
vielä yhden tähden nään,
se olet sinä,
vaivun uneen lempeään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

upeasti olet runosi toteuttanut.

 

Käyttäjän kaikki runot