Tilanteet

Runoilija tagi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..ei mikään julkirunotyttö


kaikki ovat kynäni - eivät aina elämäni - tuotoksia
 

Mitä mä oon sulle?
Nimetön
Mitätön
Kasa paskaa.

Tää on mun pala elämää
Anna mulle syy
Miks mä tuhlaisin sen meihin

Kun ei ole meitä

On vain sä
Ja sun tilanteet
Ne monimutkaiset
Joita mun ei pitäis ottaa henkilökohtaisesti

Pitäis olla vaan siinä
Odottamassa
Sua

Oo keskenäs
Mulle tuli just jotain muuta

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
tagi Sä+mä 31.8.2014 0 Runo
tagi Tilanteet 31.8.2014 0 Runo
tagi Aivojumi 18.7.2014 0 Runo
tagi mahdottomat pronominimme 7.7.2014 0 Runo
tagi kiiltokuva 23.9.2011 1 Runo
tagi ostarin ukkeli 29.7.2011 1 Runo
tagi 3-2-1 8.12.2010 2 Runo
tagi häpeä 28.5.2010 0 Runo
tagi mitta täynnä 4.5.2010 0 Runo
tagi mosaiikki 25.4.2010 0 Runo