Nimetön

Runoilija staybrave

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 11.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

humalaista rohkeutta ja halua
mä en kykene irrottautumaan susta
ainakin katseellani oon sussa koko ajan kiinni

nukkumista taksissa sun kainalossa
your kisses on my forehead
bussipysäkillä kaappaat mut syleilyys
mulla on lämmin
eikä se lämpö ole alkoholin tuomaa, vain rohkeus on
mulla on lämmin ja haluan olla siinä aina
muut ei ole läsnä, nyt vasta ymmärrän mitä sekin tarkoittaa

sä olet läsnä
sun läsnäolos on pelkästään rohkeudesta kinni
se pelottaa mua
koska
et ole kovinkaan rohkea tuntemaan ja luovuttamaan
en mäkään
mä kadun sanoja kuten
mulla oli ikävä sua
& en pysty ajattelemaan muita kuin sua
mä häpeän totuuksia
mulla on niin paljon salaisuuksia
mutten halua sun olevan yksi niistä

mä en häpeä sua
vaan
mua itseäni
ja mun sielun rumuutta
mä pelkään niitä päiviä kun sä totut muhun
mun nauruun
mun käsiin
mun hajuveteen ja
ihoon

sitä kun sun sydän ei lyö kolmesti useammin
mun nojatessa sun rintaan
ja sä tiedät(ei, et tiedäkään)
etten mä kykene kestämään
sydämenlyöntejä
verenkohinaa
mutta sun kanssas
se kaikki on ihan normaalia

say it loud
i'm lost and proud
lauletaan tuntemattomassa laulussa
cheers for fears
mutta miten?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot