Toive

Runoilija Deanna

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 4.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Don't Never Give Up
 

Mä lupaan sulle, että vielä joskus tavataan, tuun luokses ja kovaa halataan.
Siihen asti sua tyttö sydämessäin kantaa saan, mielessäni toivoen sitä päivää kunnes taas tavataan.
Kaikki tää ois liikaa ilman sua, onneks mul on sut, jonka avulla herään aamusta toiseen, yritän jaksaa ja kaikkeni teen, että luokses vielä palata saan. Istumaan viereesi, pitämään kädestäsi, kuuntelemaan kaikki murheesi, tekemään kaikkeni, et sulla ois hyvä olla.
Toivon vain, että ymmärrät kuinka tärkeä olet minulle, kuinka sua en mielestäni saa, kuinka voinkaan sua näin paljon rakastaa?

Selite: 
Ensimmäisiä runojani...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Deanna - 4.10.2012 0 Runo
Deanna Anteeksi 4.10.2012 1 Runo
Deanna Toive 4.10.2012 0 Runo