Kaipaus menneeseen

Runoilija askte

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos pääsisin aikakoneeseen
pääsisin aikaan sellaiseen
jossa kaikki oli hyvin,
jolloin odotit mua avosylin.

Nyt tuo syli on kylmennyt,
tunteet rauennut.
Tiedän, että itse rikoin tämä kaiken.
Olen pahoillani, että kestää sait sä sen.
Pieniä sirpaleita ympärilläni
mutta sehän on vaan mun sydämeni.

"Aika parantaa" haavat sanotaan,
mutta pystyykö se sydämen korjaamaan?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
askte Ristiriitoja 6.10.2011 0 Runo
askte Jaloilleen 6.10.2011 1 Runo
askte Anteeksi 6.10.2011 2 Runo
askte Sekoan(ko)? 3.10.2011 0 Runo
askte Jos kuitenkin 25.9.2011 0 Runo
askte Ahdistus 24.9.2011 1 Runo
askte Ainiaan 24.9.2011 2 Runo
askte Mielen vankila 22.9.2011 1 Runo
askte Kaipaus menneeseen 21.9.2011 0 Runo
askte Kaiken loppu 19.9.2011 2 Runo