Minua

Runoilija Sateessa

mies
Julkaistu:
358
Liittynyt: 28.10.2005
Viimeksi paikalla: 30.4.2024 19:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.5.1989

Lacrimosa dies illa
Qua resurget ex favilla
Judicandus homo reus.
 
Kylmä hiki
sylkiessäni
sappinestettä

Huohottava ilma
pimeän meren
kohinaa
 
En muista,
en usko,
en kuvittele
sinua
 
Pumpulin kietoessa
vapisevaa kehoa

Valheeseen
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, kylmän hien on varmasti jokainen kokenut joskus.
Vahvasti sanoitettua äärimmäistä tunnetilaa
vahva!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot