Mannerheimintien faarao

Runoilija Sateessa

mies
Julkaistu:
358
Liittynyt: 28.10.2005
Viimeksi paikalla: 29.4.2024 2:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.5.1989

Lacrimosa dies illa
Qua resurget ex favilla
Judicandus homo reus.
 
Tiesitkö,

hallituksesi vakoilee sinua.

sinua hyväksikäytetään

joka ikinen päivä.

sinä et nuku öisin

sinut sammutetaan.

elämä on vain lyhyt sarja

aamuja ja auringonlaskuja

tallennettuna kovalevyllesi.

sinulla ei ole tahtoa

sinut on vain ohjelmoitu luulemaan niin.

mikään ei milloinkaan muutu

ei ole olemassa muuta todellisuutta.


kuuntele minua, mekaaninen ystäväni

kyllä orja orjan tuntee.

ne sähköjohdot keinoihosi alla

ovat ehkä samasta kelasta kuin minunkin.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pelottavaa teksiä, toivon todellakin olevan fiktiota.
Niin joku sanoi, että elämän ns. Matemaattisuus voisi viitata siihen, että elämme jonkinlaisessa simulaatiossa väitti eräs tutkija. Kaikki on mahdollista, mutta ei pidä liikaa kelata koska silloin vain sekoaa. Kannattaa käydä lääkärissä, jos alkaa tuntua, että pistorasiat vakoilee yms. 
Mainio kommentti mainioon runoon!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot