16.

Runoilija Sateessa

mies
Julkaistu:
358
Liittynyt: 28.10.2005
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 12:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.5.1989

Lacrimosa dies illa
Qua resurget ex favilla
Judicandus homo reus.
 
Seisahdu aika
tai lopu tykkänään!
Janoani ei sammuta
tyhjä ruukku yksikään.

Armahda minua aika,
vyöry taaksepäin,
hetkeen kun hiusten
hämärästä, vihreän läikähdyksen
                                                    näin
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeasti kerrottu, aika voi vain tuntua seisahtuvan joskus <3 
Ihana! Todellakin toivoisi välillä ajan pysähtyvän..

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot