Kaski

Runoilija Sateessa

mies
Julkaistu:
358
Liittynyt: 28.10.2005
Viimeksi paikalla: 18.5.2024 18:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.5.1989

Lacrimosa dies illa
Qua resurget ex favilla
Judicandus homo reus.
 
Hekateen hopeakylvystä
kohottaudut, vastustamaton.
Ja ihoni hytisevään pintaan
puhaltaa kuuma tuuli.

Tulen jälkeen ääneti
makaa kaskettu maa.
Ja kitkerässä savussa
yksin yhä matkustaa

kytevä kuu.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan loistavasti loihdittu hetken kuvaus, elämä on ihanaa <3 
Hieno!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot