Salve me

Runoilija Sateessa

mies
Julkaistu:
358
Liittynyt: 28.10.2005
Viimeksi paikalla: 27.4.2024 22:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.5.1989

Lacrimosa dies illa
Qua resurget ex favilla
Judicandus homo reus.
 
Ethän kuollut turhaan,
minua vartenhan sinä tulit.
Kärsimyksesi tähden,
muista minua viimeisenä päivänä

kun kaikki liha palaa
sinun eteesi
ja riisut meidät
tekopyhyytemme ryysyistä.

älä unohda,
minä aiheutin sinun tuskasi.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea. Aivan mielettömän upea. Rikki, auki ja aito. 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot