Paraskit

Runoilija Sateessa

mies
Julkaistu:
358
Liittynyt: 28.10.2005
Viimeksi paikalla: 5.5.2024 21:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.5.1989

Lacrimosa dies illa
Qua resurget ex favilla
Judicandus homo reus.
 
Eniten tarvitsen sinua
kun houreeksi
sulaa maa

Eikä kipeän kuilun
ylitse siltaa
ehkä olekkaan 

Kun harhakuva
olen itsekkin,
ei ihmistä, ei Jumalaa

Välähdä kipinä,
lävistä pimeä
tyhjyys taivuta olemaan.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pimeään täytyy todellakin totutella, etenkin nyt <3 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot