Kyynel

Runoilija Caroline

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vuodatan kyyneleen siistille paidallesi,
kysyt miksi itken

Kaikki on hyvin,
ei koskaan ole ollut paremmin

Siksi nyt itken, en surusta vaan ilosta,
siitä että saan sinua rakastaa

Haluan aina pitää sinut luonani,
rakastan sinua pohjasta sydämeni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mulle kävi eilen tolleen :`)

Kaunis on <3

kaunis runo rakkaudesta. Pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot