katseet

Runoilija jjk

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 28.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

sinä vain, ei muut mua huomiseen saa jaksamaan
mitä sitten, kun katoat?
 

oot ääneti
katson sua hiljaa
et puhu mitään,
silmät kertoo tarinaa
vain hetki hiljaisuutta
katsot takaisin
sydän huutaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot