Runo jossa ei ole tarkoituskaan olla loppusointuja tai harmoniaa

Runoilija mkaura

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tykkään runoista, vaikkei päälle päin uskoisi. Tykkään paljon muustakin, kuten kaikenlaisista kirjoista, joissa on jotain jujua. Pelkkä viihde rasittaa. Kuten eräs amerikkalainen elokuva tänä iltana. En ole tylsä, vaikka olen vakaa.
 

Viskiä aamunkoitteessa,
tuskia ihmissuhteissa.

Niille jotka vielä jaksavat uskoa yhteisöön, yhdessä tekemiseen: Kippis
Heille tarjoan drinkin.

Harmi vaan että heille ei maistu.

Ei ehkä pidä odottaa liikoja ihmisistä.
Kullakin on oma elämänsä.
Silti, aika ajoin, tahtoisin olla lähempänä muita.

Kynä tekee paperille viivaa.
Kynä on minun jatke,
minun jatke ei ole audi, ei auto
minulla ei ole jatketta.

Olen omillani.

.. tähän pitää saada jotain vielä auttakaa, please,

Selite: 
ihan ehk tyhmää laittaa edes tällaista. Mut jos se edes jollekin osuisi..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot