kuin haukka

Runoilija Wingman

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2005
Viimeksi paikalla: 13.2.2021 13:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Avasin ikkunan
päästin pimeän ja
kylmän

sisään.
Siipeni rakkaat,
toimikaa nyt

nostakaa minut
ja valoni
pois.

Sinne missä kesä
on aina ja
se rakkaus läsnä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo.

Hieno.

kaunista ja herkkää.

Pohjatonta uskoa siihen johonkin, siipien kantamiseen ja siihen, että vielä on... Kaunis!

hmm, sinne mäkin haluan!
hieno runo.

Suurta kaipausta ja haikeutta.

Vahvaa herkkää kaipausta!

Kaunis. Kaipuutta, suurta halua ja kaipuutta jonnekin.
Hieno teksti.

 

Käyttäjän kaikki runot