Vaikka maan peittäisi syvä jää
Minä kantaisin sinua
veisin sinut turvaan
alle minun siipien
jos mietit miksi
askeleesi on välillä kevyt
katso taaksesi, minä se vain olen
minä kannan taakkaasi
jotta sinun olisi helppo kulkea
kuljen vierelläsi ja rakastan sinua
jos kysyt minulta "miksi?"
minä kuiskaan korvaasi
"niinhän ne enkelit tekevät, eikö?"
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi